Transport en bezorging

 

Bezorging van kleinere bestellingen

Kleinere pakketten tot €125,- , zoals accessoires en meubels, worden bezorgd door postNL. We doen natuurlijk ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je laten af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 12 uur worden gedaan en voorradig zijn, proberen wij binnen twee werkdagen te verzenden. Over het algemeen zal de aflevering dan de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten we je dat natuurlijk zo snel als mogelijk weten! 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €3,99 voor bestellingen onder de €35,-
  • €6,75 voor bestellingen tussen de €35,- en de €125,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf €125,-

 

Transport speelhuizen (en eventuele extra bestelde meubels en accessoires)

Voor het vervoeren van onze speelhuizen werken wij met onze eigen transportdienst. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Deze levertijd verschilt per product en is afhankelijk van de voorradigheid. Alle huisjes zijn handgemaakt en moeten dus eerst nog voor jullie worden gebouwd. Doorgaans gaan wij uit van een leveringstermijn van vier weken. Zodra jullie huisje af is, nemen wij contact op om de leveringsdatum te bespreken. Vergeet dus niet je telefoonnummer en / of emailadres door te geven.

De transportkosten voor de speelhuizen en eventuele extra bestelde meubels en accessoires zijn:

  • Gratis voor bestellingen vanaf €125,-

Wij leveren alleen in Nederland. Op de waddeneilanden leveren wij tot aan de veerdienst. Op vakantieparken en campings leveren wij tot aan de poort.